Hybride verbindingen

Met hybride glasvezel levert GreenIX een unieke verbinding waarbij een conventionele glasvezelverbinding gekoppeld wordt aan een draadloze straalverbinding.

Een straalzender aangesloten op ons glasvezelnetwerk kan zo ineens grote evenement- of industrieterreinen voorzien van internet met glasvezelcapaciteit.

Ideaal voor evenementen

Hybride glasvezel is ideaal voor festivalterreinen en tijdelijke locaties waar korte tijd behoefte is aan snelle internetverbindingen. Gekoppeld aan VoIP telefonie en Wi-Fi worden aan zowel de organisatie als aan alle bezoekers gescheiden netwerken geleverd waardoor probleemloze communicatie mogelijk wordt. Hybride glasvezel is ook geschikt voor betaalsystemen; beveiliging en encryptie verschilt niet van conventioneel glasvezel.

Hybride glasvezel is snel opgebouwd en kan net zo snel weer afgebroken worden, aansluitend bij de duur van een evenement.

Ook voor locaties die in afwachting zijn van vaste glasvezelverbindingen is hybride glasvezel een uitkomst; het kan zonder problemen vervangen worden.

hybride verbinding

Expertise

pinautomaat

Onze technici en monteurs zijn experts in het plaatsen van straalverbindingen met Wi-Fi, telefonie en betaalsystemen. Om zeker te zijn van optimale communicatie op uw locatie nemen zij graag in een vroeg stadium alle opties met u door.

Wilt u weten of een hybride verbinding voor u de beste oplossing is?