Over ons

GreenIX is ontstaan als dochterorganisatie van Exception; een full-service dienstverlener voor netwerkbeheer, kantoorautomatisering en managed hosting. Hoogwaardige dienstverlening is afhankelijk van snel en stabiel internet met een goede ondersteuning en niet iedere aanbieder slaagt erin die kwaliteit te leveren tegen een concurrerende prijs. Wij geloven dat dat wel kan. Dat het mogelijk is om snel internet te leveren in eigen beheer en met korte lijnen voor de gebruiker. Snel internet en diensten die perfect op elkaar zijn afgestemd, zonder een teveel aan kosten of een tekort aan mogelijkheden. 

Met GreenIX leveren we dat: Kwaliteit in Internet. We willen dat koppelen aan een toewijding aan duurzaam ondernemen. De vraag naar bandbreedte blijft toenemen en biedt ons steeds meer en betere mogelijkheden, maar legt tegelijkertijd een steeds grotere druk op onze omgeving. Daar willen we bewust mee omgaan. We kennen de keuzes die daarin gemaakt kunnen worden en de impact die daarbij hoort. We kiezen ervoor om elke stap daarin te overwegen zodat onze klanten probleemloos kunnen werken met het snelste internet en daarbij te letten op de omgeving die we samen gebruiken.

We streven er naar om de beste te zijn in ons vak en dat te doen door het leveren van kwalitatief hoogstaande producten en diensten. Onze medewerkers zijn toegewijde specialisten die naast een gedegen technische achtergrond vooral snappen dat een helder verhaal, service en ondersteuning bepalend zijn voor een goede relatie met onze klanten.

GreenSIX

Zes kernwaarden waarop we GreenIX gebouwd hebben en die we keer op keer hanteren bij ons werk. Dat zijn we en daar staan we voor. Elke dag.

1: Expertise

GreenIX is gebouwd op jarenlange ervaring in connectiviteit en automatiseringsdiensten voor de zakelijke markt. Onze experts hebben ruim 20 jaar ervaring in het vak en weten als geen ander de beste oplossing te vinden. Dat doen we nog elke dag met veel plezier voor onze klanten.

2: Totaaloplossing

GreenIX levert een uniek totaalpakket van snel internet en de beste diensten daarvoor zoals kantoorautomatisering, veiligheid, netwerkbeheer, datacenter en telefonie. Daarmee ontzorgen we onze klanten volledig en ervaren zij iedere dag opnieuw alle voordelen van snel internet.

3: Groen en Duurzaam

Voor iedere aansluiting planten we een boom. We gebruiken groene stroom in onze datacenters en kiezen zoveel als mogelijk voor duurzame materialen. Zo compenseren we de Co2 uitstoot en dragen we bij aan een beter klimaat.

4: Altijd en Overal

Wij gaan door waar anderen stoppen. Door ons unieke gecombineerde aanbod van glasvezel en straalverbindingen leveren wij oplossingen op elke plek. Met de connectiviteit van GreenIX is iedere ondernemer klaar voor de toekomst!

5: Maatwerk

We weten dat standaard diensten en producten niet altijd  de oplossing zijn. Daarom leveren we maatwerk en hebben we altijd het juiste antwoord op de wensen van onze klanten. Elke situatie is uniek, net zoals onze kwaliteit.

6: Support

Bij GreenIX streven we ernaar de beste ondersteuning en support te bieden op de producten en diensten die we leveren. We willen tevreden klanten die met veel plezier, of in elk geval zonder problemen gebruikmaken van snel internet.