Veilig Internet

Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel. Juist daarom is veilig internet bij GreenIX gewaarborgd; wij zorgen voor elk onderdeel van een trefzekere online beveiligingsstrategie.

Onze verbindingen staan continu onder ons toezicht, 24 uur per dag en zeven dagen per week. We houden zicht op alle gerichte en geautomatiseerde aanvallen die we direct pareren. Firewalls, UTM systemen en het scannen van malware en virusinfecties zijn onderdeel van onze dienstverlening bij netwerkbeheer en kantoorautomatisering.

We zorgen voor een volledige en sluitende beveiligingsstructuur en adviseren en begeleiden bij het inrichten van de procedures die daarbij horen zodat iedereen veilig en zonder beperkingen kan werken.

In het geval een risico ondanks alles toch werkelijkheid wordt en data verloren gaat,  levert ons systeem van doorlopende back-ups snel een herstel van alle systemen waardoor de impact minimaal is.

Veilig Internet

Een optimaal securitybeleid omvat onderdelen die naadloos op elkaar aansluiten. GreenIX heeft hiervoor gekozen en adviseert bij de keuzes die voor uw organisatie passend zijn. Dat vraagt om maatwerk in het koppelen van de beste oplossingen. Daar helpen we bij en daar blijven we op controleren.

Onze netwerk- en securityspecialisten zijn iedere dag scherp op het leveren van beveiligde verbindingen en staan doorlopend in contact met partijen en bronnen die hierbij van belang zijn. Op basis hiervan stellen onze adviseurs graag een voorstel op dat past bij uw organisatie.

Ons aanbod levert de beste allround security voor elke organisatie vanaf de ondergrondse glasvezelkabels tot aan iedere werkplek.

Bekijk voor meer informatie over veilig internet ook onze diensten op het gebied van Cybersecurity.