Remote Desktop

Snel internet maakt werken op afstand mogelijk zonder beperkingen.  Met Remote Desktop van GreenIX kan iedereen vanaf elke locatie werken en gebruikmaken van programma’s, gedeelde mappen en alle andere systemen van uw organisatie. Ideaal dus voor op kantoor, maar ook voor thuiswerken of onderweg en net zo gemakkelijk.

Werken met Remote Desktop is bovendien veiliger. Alle gegevens bevinden zich op een centrale server en niet op losstaande computers of laptops. Installatie en updates van programma’s hoeven slechts eenmaal uitgevoerd te worden zodat deze voor iedereen beschikbaar zijn.

Remote Desktop

Werken met Remote Desktop kan op veel verschillende apparaten; Windows apparaten, een iPad, Chromebook of Macbook.

Remote Desktop van GreenIX biedt bovendien toegang tot onze volledige support & ondersteuning. Vragen van medewerkers, ondersteuning bij het installeren van software en updates en het leggen van koppelingen met systemen van derden zijn allemaal geregeld.

Remote Desktop is de beste keuze voor een stabiele werkomgeving met snel internet.

Ideaal voor thuiswerken

Remote Desktop is dé oplossing voor thuiswerken. Alle medewerkers zijn snel verbonden en hebben toegang tot alle informatie op dezelfde wijze als op kantoor.

Beter beveiligd

Met een centrale plek voor alle gegevens en programma’s staat er geen bedrijfsgevoelige informatie meer op apparaten van gebruikers.

Backup en herstel

Met Remote Desktop is van alle informatie snel een backup te maken die, wanneer nodig, ook net zo snel weer teruggezet kan worden.