SNEL INTERNET MET MANAGED WIFI

Wifi is de laatste schakel in snel internet binnen uw bedrijf en bij GreenIX zorgen we er voor dat iedereen daar optimaal van kan profiteren. Wij leveren veilig en stabiel Wifi dat optimaal aansluit op uw snelle internetverbinding. Daarvoor kiezen we apparatuur die we monteren en configureren op zo’n manier, dat overal op iedere locatie de verbinding en daarmee de snelheid zo optimaal mogelijk is.

We monitoren het Wifi netwerk op dezelfde manier als we de glasvezelverbindingen controleren en zorgen voor een probleemloze werking en signaleren problemen voordat zij verstoringen worden.

Wilt u ook Wifi dat past bij snel zakelijk internet? Neem dan nu contact met ons op.

wifi

Voor bedrijfspanden en bedrijfsterreinen

Wifi van GreenIX is direct gekoppeld aan onze verbindingen voor snel zakelijk internet en is daardoor zo snel als het kan. We leveren Wifi voor bedrijven, maar ook voor bedrijfsverzamelgebouwen en voor bedrijventerreinen.

Het grote voordeel van een gezamenlijke oplossing is dat verschillende Wifi netwerken elkaar niet in de weg zitten. Wanneer iedereen van hetzelfde wifi netwerk gebruikmaakt kan dat nog steeds op dezelfde manier gescheiden worden zoals dat met een zelfstandig netwerk gebeurt. Het is dus net zo veilig.

Altijd stabiel

Uw internetsnelheid wordt niet verstoord door externe factoren en is daarmee uiterst stabiel en betrouwbaar.

Hoge Snelheid

Met wifi op snel internet bereikt u de maximale snelheid die wifi te bieden heeft en profiteert u overal van uw razendsnelle verbinding.

Symmetrisch

De upload en downloadsnelheid is gelijk bij Wifi over ons netwerk. Dat betekent dat u grote bestanden kunt versturen en net zo  snel kunt ontvangen.