Kantoorautomatisering

Ieder onderdeel om probleemloos te werken met snel internet wordt geleverd door GreenIX. Uiteindelijk gaat het om het gemak van werken en voor alles wat daarvoor nodig is kunt u bij ons terecht.

Dat omvat de totale automatisering van uw kantoor; netwerkonderdelen zoals routers, switches en bekabeling met daarnaast alles op de werkplek; computers en laptops, randapparatuur zoals printer en accessoires van beelscherm tot muis. Uiteindelijk zorgt dat voor een op elkaar afgestemde werkomgeving waarin gemakkelijk gewerkt kan worden zodat alle voordelen van snel internet benut kunnen worden.

GreenIX is leverancier van alle gangbare apparatuur en heeft hiervoor partnerschappen met verschillende merken; de keus ligt altijd bij u. Wij geven daarbij het beste advies.

Kantoorautomatisering

Iedereen is gebaat bij een goed werkend kantoornetwerk waarin snelheid en gemak voorop staan.

Het delen van bestanden, samenwerken aan documenten en doorschakelen van gesprekken is daarbij een vanzelfsprekendheid met de juiste bescherming tegen virussen en malware. Koppel dat aan de altijd bereikbare supportafdeling van GreenIX en uw medewerkers zijn verzekerd van alle voorwaarden om optimaal hun werk te kunnen doen.

Door te kiezen voor GreenIX heeft u een kantoornetwerk dat veilig is en voldoet aan  alle voorwaarden die worden gesteld ten aanzien van informatiebeveilging en de wetgeving op het gebied van AVG.

Voor meer informatie over uw optimale werkplek met snel zakelijk internet

Microsoft 365

Microsoft 365 (voorheen Office 365) is de complete kantoor oplossing met bekende programma’s als Word, Excel en Powerpoint en biedt alle mogelijkheden op de eigen systemen en via de browser.

Microsoft365

Bij GreenIX zijn we gespecialiseerd in het installeren en instellen van Microsoft 365 voor alle soorten organisaties. Daarbij koppelen we eigen systemen of die van derde partijen en integreren we alles naadloos met eigen servers, toepassingen en apparatuur. Zo ontstaat de juiste combinatie tussen het gemak van Microsoft 365 en de specifieke onderdelen voor iedere organisatie.

Google GSuite

GSuite

Met GSuite van Google heeft uw organisatie toegang tot alle zakelijke producten en diensten van Google. Met documenten en sheets waar medewerkers makkelijk samenwerken en die u probleemloos kunt delen met anderen. Mail en bestandsopslag zijn herkenbaar en het zoeken van informatie behoort tot het verleden.

GreenIX heeft ruime ervaring in het implementeren van Google GSuite voor kleine en grotere organisaties. Wanneer toegankelijkheid en veiligheid belangrijk is voor uw organisatie, laat u dan informeren over de mogelijkheden die GSuite biedt en hoe deze gekoppeld kunnen worden aan eigen systemen en apparatuur.