thuiswerken

Optimaal thuiswerken met snel internet

Thuiswerken doen we momenteel vaker dan we willen en niet onder de beste omstandigheden. Bij GreenIX weten we dat en willen we onze daar zo goed mogelijk bij te helpen. Daarom garanderen we ook nu de snelheid en kwaliteit van ons netwerk.

Gegarandeerde snelheid

Alle verbindingen van GreenIX blijven op volle snelheid beschikbaar. Zelfs nu het gebruik in grote mate toeneemt kan iedereen op elk moment gebruik blijven maken van snel internet; we zorgen ervoor dat daar geen verandering in komt.

Werken op afstand

Onze remote desktop oplossingen staan als een huis; de mogelijkheden om vanaf iedere plek in te loggen op de werkomgeving veranderen niet. Voor thuiswerkers bieden we uitgebreide ondersteuning en leveren we als dat nodig is alle apparatuur zoals laptops, webcams, monitoren of wifi routers.

Heeft u vragen over alle mogelijkheden die er zijn om deze tijd zo goed mogelijk door te komen met snel internet? Neem dan contact met ons op!

Hier staan we voor

Juist in deze periode begrijpen wij het belang van snel internet. Wij blijven er dan ook alles aan doen om onze dienstverlening optimaal in te zetten om dit voor onze klanten te garanderen.