handen wassen

Maatregelen rondom Covid-19

GreenIX en al haar medewerkers zijn bereikbaar. Vanaf verschillende locaties blijven wij werken aan snel zakelijk internet. Daarbij volgen zij alle richtlijnen zoals die door het RIVM zijn opgesteld. Onze monteurs voeren minder werkzaamheden uit en nemen extra veiligheidsmaatregelen. Alleen bij dringende storingen en het veiligstellen van een internetverbinding komen onze monteurs in actie.

Bestellen en leveren

Alle diensten en producten kunnen gewoon besteld blijven worden. Hardware wordt nog gewoon naar bedrijfslocaties gebracht en gemonteerd. Onze medewerkers nemen hierbij extra hygiënemaatregelen en handelen de werkzaamheden zoveel mogelijk contactloos af.

Hier staan we voor

Juist in deze periode begrijpen wij het belang van snel internet. Wij blijven er dan ook alles aan doen om onze dienstverlening optimaal in te zetten om dit voor onze klanten te garanderen.