afspraak maken

De eerste stap naar snel internet

Het maken van een afspraak met een adviseur van GreenIX is misschien wel de beste keuze die u kunt maken voor uw bedrijf. GreenIX levert namelijk niet alleen snel internet op plekken waar dat voorheen niet mogelijk was, dat doen we ook nog tegen een scherp tarief.

Het gemak van een afspraak

Een adviseur van GreenIX kan in overleg met u goed inschatten wat snel internet voor u kan betekenen en welke keuze daarbij het beste past. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de juiste snelheid, mogelijke piekmomenten en de diensten die daarbij wel of niet van belang kunnen zijn als er eenmaal snel internet is.

Dat adviseren we in alle openheid met heldere tarieven waarbij we goed letten op uw organisatie omdat we streven naar een langdurige relatie en dat kan alleen als u tevreden bent met onze dienstverlening.

Bel daarom vandaag nog of stuur ons een bericht; we maken graag een afspraak.

Hier staan we voor

Juist in deze periode begrijpen wij het belang van snel internet. Wij blijven er dan ook alles aan doen om onze dienstverlening optimaal in te zetten om dit voor onze klanten te garanderen.